lørdag 8. september 2012

Sweet Chili Kyllingsalat

Hei !

Tenkte det var på tide å blogge om litt annet enn kaker og søtsaker,
så her kommer det oppskrift på en god salat




Du trenger:

Kyllingfilet
Soyasaus
Sweet Chilisaus
Karri
Olje

Salat f.eks hjertesalat og lollo rosso
Pasta
Sukkererter
Vårløk
Grønt eple 
Cherry tomat
Mais 
Paprika
Cashew nøtter


- Først må kylling marineres, del kyllingfilet opp i mindre biter
-Bland sammen soya, sweet chili saus og karri, 
(i forholdet 0,5 dl soya, 1 dl sweet chili, 1 toppa ts karri, skal du lage mye kylling dobler du mengden)
- Ha litt olje i ei ildfast form og legg kyllingen oppi
-Hell over marianden
- Helst bør det stå å marineres i et par timer, før formen med kylling og marinande settes i varm ovn 220 grader.
- Stek til kyllingen er gjennomstekt,snu på kyllingen et par ganger under steking.
- La kyllingen avkjøles i formen sammen med "sausen".


Før og etter steking


-Kok pastaen som vist på pakken.
-Ha sukkerertene oppi vannet det siste minuttet.
-Sil av og skyll under kaldt vann til pastaen og sukkerertene er kalde.

-Skjær opp salat, vårløk, eple, og paprika, og bland sammen med det andre unntatt nøttene .

-Skjær opp kyllingen og bland i.
-Bland også i noen skjeer med sausen fra kyllingen.

-Strø cashewnøttene over før servering

Aioli eller rømmedressing smaker godt til





Dette skal jeg kose meg med i kveld.





Klem fra















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...